Forfatteren – Per Vie

lavie-media-vie-veier-forfatteren-per-vie

Som en av Norges mest leste bobilbloggere har jeg nok kjørt bobil mer enn de aller fleste. Siden 2015 har jeg rukket å besøke 25 land, og gjennom min reiseblogg vieveier.no har jeg formidlet opplevelsene mine med reisebrev, bilder og filmer.

Livet som kommunikatør

Til nå har det blitt rundt 300 reisebrev, som nå kan oppleves i bokform. Jeg har nærmere 50 års erfaring fra mitt arbeid med kommunikasjon. Mine mange år i design- og reklamebransjen som grafisk designer, art director, illustratør og tekstforfatter har gitt meg ballasten og kompetansen jeg trenger for å skape spennende og engasjerende reiseskildringer.

Jeg er også aktiv som illustratør og kunstner, og har vært med på en rekke utstillinger og kunstprosjekter.

Har alltid vært en fri sjel

Fra første kilometer har det vært en sann fornøyelse, og etter snart 10 aktive bobilår kan jeg trygt si at jeg aldri har følt meg friere enn når jeg har satt meg bak rattet for å styre mitt hjem på hjul mot det ukjente.

Veldig klar for tur til Portugal i november 2018.

Fra naturens side er jeg freelancer på min hals, og som en godt voksen ringrev vil jeg helt klart kalle meg en livsnyter av rang. En følsom nysgjerrigper som har lett for å ta inn alt som skjer rundt meg. En vagabond som tiltrekkes av det ukjente rundt neste sving. Og i all beskjedenhet kan jeg vel si at jeg har talent for å fange øyeblikket.

Globia og jeg storkoser oss i Amsterdam.

Nå skal jeg også være så ærlig å si at det kommersielle jaget i reklamebransjen kastet meg ut i en livskrise som nesten tok livet av meg for noen år siden. Totalkollaps, både økonomisk, fysisk, psykisk og sosialt. Jeg brukte nærmere 10 år på å komme tilbake, og har nok etter kollapsen laget meg noen nye definisjoner på «verdi» og «livskvalitet». Les hele historien min her.

Fint lite – kunne ikke sagt det bedre!

I mitt hjem på hjul har jeg fint lite, men absolutt alt jeg trenger på 12 kvadratmeter. Fint lite. Fantastisk fint, og befriende lite. Og jeg savner ikke en eneste kvadratcentimeter! Endelig kan jeg sette av tid og rom til mitt eget liv, og ikke bruke den dyrebare tiden, pengene og energien på å forvalte alt jeg egentlig ikke trenger.

Kan man ha det bedre?

Kontakt

Gleder meg stort til fortsettelsen. Og takk for at du slår følge med meg!

Per
+47 91617405
per@vieveier.no

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.