Velkommen til åpning av Galleri LaVie i Tvedestrand!

Hjertelig velkommen til galleriåpning i Holgata 11 i Tvedestrand lørdag 16. oktober kl 13.00! 

Verden har vært gjennom en smertefull og krevende tid, der mange av oss i lang tid har kjent på ensomhet og utenforskap, noe mange våre ungdommer sliter med konsekvensene av etter pandemien. Det er derfor på tide å gi alenefølelsen et uttrykk.

Åpenhet er veien tilbake

Noe av det viktigste du kan gjøre etter lang tids isolasjon er å uttrykke deg i møte med andre mennesker. Enten du tegner, maler, skriver, lager musikk eller snakker, vårt håp er at utstillingen vil inspirere til å gi ensomhetsfølelsen et ektefølt uttrykk, og at du gjennom åpenheten kan finne tilbake til fellesskapet.

Mange av bildene på utstillingen er fra en brutal og ensom livsprosess som jeg var gjennom for 25 år siden. 

Vi viser også bilder av Pia Gjølstad, Maria Angell, Helene Ness Jørgensen og Tom Solem, som med sine arbeider formidler nettopp denne alenefølelsen, men også håpet og troen på en lysere og bedre fremtid i et spill levende fellesskap. 

Smykkedesigner Ammi Frej og glasskunstner Beth Bakke Fon gir ekstra glans og liv til utstillingen med sine fantastiske arbeider. Verdt å se.

Ordfører Marianne Landaas vil også være til stede på åpningen.

Ari Behn i Galleri LaVie fra 6. november 

Som en forlengelse av utstillingen «Alene» har vi gleden av å invitere til utstilling med arbeidene til Ari Behn fra 6. november. Bare å glede seg!

Hilsen Pia og Per