Det helhetlige mennesket i naturlig livsutfoldelse.

Det helhetlige mennesket i naturlig livsutfoldelse.

Om du har behov for en samtale om livet ditt og se hva som hindrer din frie livsutfoldelse, om du trenger en god og myk avspenningsmassasje eller om du kan ha godt av en helhetlig og dyp terapi – du er hjertelig velkommen til meg i Sandstuveien 12!

Jeg er utdannet Inner-Life-terapeut, en psykoterapiform som favner det hele mennesket, både kropp, sjel og sinn. I terapisammenheng praktiserer jeg en tretrinns forløsningsmetodikk som er basert på myk massasje, pust og økt kroppsbevissthet.

Pia Gjølstad, inspirator og livsveileder

Kontakt meg her - eller ring meg på 48 11 10 09.

1 Samtaler og livsveiledning

Ønsker du en samtale om hverdagen din, livet ditt, hvor det stopper opp og hva du kan gjøre for å forløse det beste i deg? Trenger du coaching i en hverdag med store utfordringer og enda større ansvar? Du er velkommen til en samtale om din hverdag og dine utfordringer.

2 Avspenningsmassasje

Trenger du i en stresset hverdag å senke skuldrene, ta vare på deg selv og unne deg en dyp, god og frigjørende avspenningsmassasje? Jeg hører gjerne fra deg!

3 Helhetsterapi

Opplever du at du over lang tid har gått på akkord med deg selv og kjenner på både fysisk og psykisk smerte? Ta kontakt!

InnerLife terapi og livsveiledning

Metodikk og prinsipp: Kropp, sjel og sinn er intregrert i helhetsterapien.

Møt den mest spennende personen i ditt liv – DEG SELV!
InnerLife er en tretrinns forløsningsterapi basert på massasje , pust og økt kroppsbevissthet . Gjennom en egenprosess forløses det potensialet du er ment å utvikle.
Livet er bevegelsen mellom to poler – som mørkt/lyst, glede/sorg, søtt/surt osv. – som oppleves, og ikke bare oppfattes. Utfordringen er å akseptere denne bevegelsen.

  • - Opplevelse
  • - Aksept
  • - Resultat

Ved å løse opp i energiblokkeringer i kroppen kommer vi nærmere oss selv – hjertets vei.

Bli kjent med følelsene du har og hva de prøver å fortelle deg.

Skap en god kommunikasjon mellom kropp , sjel og tanker.

Gjenskap din naturlige livsutfoldelse og se din egen verdi.

Kun ved en helhetlig balanse mellom kropp, sjel og sinn kan den fysiske kroppen, psyken og det åndelige bidra til å bedre helsen og øke livskvaliteten i ditt liv.

I InnerLife-prosessen utfordres og brytes gamle mønstre og vaner, slik at en ny verden kan utfolde seg ved at du våger å møte omgivelsene med  åpenhet og tilstedeværelse av hele deg.

Eksklusivt samlivskurs 9. – 10. juni

Savner du intimiteten fra den første tiden? Drømmer du om mer nærhet og åpenhet i forholdet? Da anbefaler vi deg å lese mer her!


Del med andre