Den kollektive fotoutstillingen «Løsrivelse» fra 3. – til 20. mai var fantastisk :)

Den kollektive fotoutstillingen «Løsrivelse» fra 3. – til 20. mai var fantastisk :)

Vi ønsker de unge fotografene lykke til videre, og håper flest mulig får oppleve disse talentfulle fotografene og de spennende bildene.

Høsten 2011 møttes de fjorten utstillerne for første gang som fotostudenter på Bilder Nordic School of Photography. Utstillerne er Jon Stubberud Haugen, Tonje Barsett Langen, Jeanette Olsson Andresen, Iseline Rossi, Lene Høie, Tore Myrstad, Mari Stensvik, Michelle Davidsen, Gina Sjøberg, Kristin Aafløy Opdan, Aina Regina Eftestøl, Karina Borgen Søbstad, Julie Tørrissen og Anette Bjørnsen,

-Vi inspirerte hverandre, samarbeidet godt, var hverandres beste kritikere og lo masse sammen.
Vi hadde en fantastisk tid på skolen og ønsket derfor å fortsette samarbeidet også etter skolens slutt.

De er fjorten meget ulike fotokunstnere som nå samler seg på Galleri LaVie under tittelen «Løsrivelse». Det å løsrive seg fra noe kan være både frigjørende og fruktbart. Men løsrivelsen kan også være forferdelig vond. Noen ganger tvinges man til å løsrive seg for å utvikle seg videre og finne nye spor å tråkke opp. Og det er kanskje nettopp da kreativiteten slår blomst og får utvikle seg.

Se andre arrangementer utover våren her.

Galleri LaVie! Sandstuveien 12 på Holtet i Oslo

 

 

 

Del med andre

Skriv en kommentar